Een professionele afwerking van uw interieur met de decoratiewerken van Kay Van Looy!

Niet enkel schilderwerken en het plaatsen van vloeren in regio Mechelen maar ook algemene decoratiewerken nemen we bij Van Looy uit Putte voor onze rekening.

We bieden u een totaalservice zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. 1 Enkel aanspreekpunt voor de volledige werken, wat wil een mens nog meer? 

Behangen
Er zijn zoveel stijlen en zoveel merken waaruit u kunt kiezen en daarom is Kay Van Looy niet gebonden aan 1 enkele leverancier of 1 enkel merk. U kiest wat u wil, in de winkel die u wil, en wij zorgen voor een professionele plaatsing. Tevens de eventuele afbraakwerken bij een renovatie van het vorige behang is mogelijk, maar deze kunt u uiteraard zelf doen om kosten te besparen.

Gordijnen
Het ophangen van gordijnen, ook dat is een werkje dat u kunt toevertrouwen aan deze vakmannen uit Putte, regio Mechelen.

Moluren en siermoluren
Gaat u voor die typische landelijke stijl, dan zoekt u ongetwijfeld ook een vakman voor het plaatsen van uw moluren en siermoluren. Ook oude moluren hergebruiken bij een renovatie is mogelijk want deze kunnen we weer helemaal opfleuren dankzij ons professioneel schilderwerk.

Gratis prijsoffertes en een all-in service. Bij Van Looy Kay uit Mechelen gaan we voor uw volledige tevredenheid met onze kwaliteitsvolle decoratiewerken. Laat u alvast inspireren op www.vanlooyk.be

Zet nu meteen de stap naar een samenwerking waarvan u geen spijt zult hebben. Wij verwachten uw telefoontje.